Indeling - TIJGER MET WIT / WIT MET TIJGER

Gerangschikt volgens datum van verlies

Laat U niet ontmoedigen door het feit dat er nog veel niet teruggevonden werden. Ondanks onze dringende vraag verwittigt men nog al te vaak niet wanneer de poes terecht is


Verloren katten 2020
1. Beige en bruin (met wit)
2. Volledig grijs / Grijs met wit / Wit met grijs
3. Lapjes en schildpad (met wit)
4. Volledig ros
5. Ros met wit / Wit met ros
6. Volledig tijger
7. Tijger met wit / Wit met tijger
8. Volledig wit
9. Volledig zwart
10. Zwart met wit / Wit met zwart
Marie
Kitten
Antwerpen
Lange Van Bloerstraat
Verloren: 30/07/2020
Jul
Kater gecastreerd
Chip
Schilde
Egelvoortstraat
Verloren 27/07/20

Mail 31/07/2020: "Beste, Bij deze laat ik jullie weten dat onze kater gevonden en terug thuis is. Mvg Yannic"

Kietekat
Kater gecastreerd
Langharig
Zwijndrecht
Struikheidelaan
Verloren 24/07/20
Rufus
Kater gecastreerd
Chip
Droeg blauwe halsband met adreskoker Antwerpen
Lovelingstraat, mogelijk op straat gezet in de Pastorijstraat
Verloren 22/07/20

Mail 01/08/2020: "Beste,
Super goed nieuws. Rufus is terug. Hij heeft 10 dagen op een zolderkamer doorgebracht. Graatmager maar voor de rest stelt hij het goed. Heel veel dank voor jullie hulp. Ik stort eerstdaags een bijdrage.Vriendelijke groeten, Els"

Ollie
Kattin gesteriliseerd
Chip
Stabroek
Antwerpsebaan
Verloren: 12/07/2020
Penny
Kattin gesteriliseerd
Droeg rode halsband met koker
Chip
Antwerpen
Lovelingstraat
Verloren: 07/07/2020

Mail 08/07/2020: "Goed nieuws. Penny is gevonden. Ze zat in een buurtuin waar ze niet meer weg kon. Hartelijk dank voor jullie snelle reactie. Els"

Flodder
Kattin gesteriliseerd
Chip
Hoevenen
Antwerpsesteenweg 152 aan de dierenarts uit haar transportkooi ontsnapt
Verloren: 05/07/2020
Napoleon
Kattin gesteriliseerd
Halflangharig
Mist 1 oog
Wilrijk
Oudestraat
Verloren: 05/07/2020
Alex
Kater niet gecastreerd 4 maanden
Droeg grijze halsband met adres
Wilrijk
Parklaan
Verloren 04/07/20
Yoda
Kater gecastreerd
Ekeren
Moretuslei
Verloren: 27/06/2020
Jerom
Kater gecastreerd
Chip
Brasschaat
Bethaniëlei
Verloren: 25/06/2020

Mail 28/06/2020: "Beste,
Jerom stond deze ochtend aan de deur! Hij had reuze honger en was wat banger dan anders dus was ergens vast gezeten... Zo blij dat hij terug is. Mvg Julie"

Snoopy
Kattin gesteriliseerd
Chip
Berendrecht
Kruisbos
Verloren: 19/06/2020

Mail 25/06/2020: "Hallo Sophie,
Hartelijk dank voor alle gedane moeite. Ik was echter net iets te vroeg om de melding bij jullie te plaatsen. Gisteravond rond 22u.00 stond mijn Snoopy plots weer op het terras. Dolgelukkig en opgelucht dat ik was, na 6 lange en bange dagen! Ze leek wat beduusd en onwennig maar was verder OK. Ze heeft ook onmiddellijk wat gegeten en ging daarna de hele tuin verkennen. Waar zou ze toch hebben uitgehangen, dit heeft ze nog nooit gedaan. Ze is in elk geval weer terecht. Bedankt ook voor de flyers, dat is een super initiatief! Vriendelijke groeten, Kris"

Nino
Kattin gesteriliseerd
Boechout
Mussenhoevelaan
Verloren: 07/06/2020
Loes
Kattin gesteriliseerd
Chip
Droeg witte halsband met zwarte bloemetjes
Antwerpen grens Wilrijk
Groenenborgerlaan
Verloren: 02/06/2020
Poekie
Kater gecastreerd
Chip
Antwerpen
Pothoekstraat
Verloren: 02/06/2020
Maurice
Kater gecastreerd
Chip
Schoten
Liebiglaan
Verloren: 01/06/2020

Mail 04/06/2020: ""Beste,
Goed nieuws Maurice is terecht! Mvg"

Biraw
Kater gecastreerd
Deurne
Langbaanvelden
Verloren: 30/05/2020

Mail 17/06/2020: "Beste,
Na 18 dagen stond Biraw ineens vanmorgen weer bij ons. Sterk vermagerd, hongerig en eerst een beetje schichtig maar voor de rest alles ok. Iedereen direct uit bed om hem te verwelkomen. Nog nooit zo blij ge geweest. Bedankt om mee te helpen uitkijken en de tips

Minou
Kattin gesteriliseerd
Nijlen
Azalealaan
Verloren: 22/05/2020

Mail 26/05/2020: "Dag Sophie
Wij hebben heel goed nieuws. Onze poes is net terug thuisgekomen. Ze ziet er heel goed uit, enkel wat vuil. Ik wil jullie bedanken voor het fantastische werk jullie leveren. Duizend maal dankjewel, Groetjes An"

Twix
Kater gecastreerd
BLIND
Kalmthout
Kerkeneind
Verloren: 22/05/2020

Mail 22/05/2020: "Beste Sophie,
ik kan u met veel vreugde meedelen dat we onze kater zojuist teruggevonden hebben. Vanmorgen om 7 uur was hij nadat hij gegeten had, buiten gegaan. Normaal komen hij en onze grijze kater dan een half uur à drie kwartier later terug binnen voor de 2de ronde. Terug eten dus. Wij hebben gewacht tot 10 uur en zijn dan met zijn drieën beginnen zoeken. Mijn vrouw en dochter te voet de direkte omgeving en ik de grote banen en de wegen tussen de weien met de fiets. Ondertussen hadden we bij de politie al navraag gedaan maar dat leverde ook niets op. Omdat voor Kalmthout bij mijn weten het asiel in Essen het dichtste bij is ben ik dan via hun website gaan zoeken naar een telefoonnummer. Op de site geen telefoonnnummer, Wel eentje gevonden in telefoonboek. Daarnaartoe gebeld, antwoordapparaat. Op de site van het dierenasiel in Schoten aan uw telefoonnummer gekomen.
Na ons telefoontje heb ik nog even nodig gehad om een geschikte foto te vinden en heb ik die doorgemaild. Mijn 2de dochter is dan ook mee komen zoeken en samen met mijn dochter zijn ze ook gewoon aan mensen onderweg gaan vragen of die toevallig zo'n kat gezien hadden en een uurtje geleden stoten ze op iemand die zo'n kat gezien had. De aanwijzingen van die mensen gingen in een richting waar wij hem helemaal niet meer verwacht hadden. Bij ons in de straat zijn er een paar huizen verder werken bezig. Vandaag heeft men daar met wel heel zwaar materiaal gewerkt. Vermoedelijk heeft hij daar een schrik gepakt en is hij in de verkeerde richting weggelopen. Eens hij dan in onbekend gebied terecht is gekomen is hij blijven verder van huis weggaan. Hij zat dan een halve kilometer verder onder een haag. Volledig buiten het zicht. Toen mijn dochter voor de zoveelste keer op hem geroepen heeft, heeft hij geantwoord. Hij was kleddernat. Hij is een paar stevige grachten tegen gekomen en in eentje moet hij toch gevallen zijn. Gelukkig stond er in geen van die grachten door de droogte voldoende water om hem in de problemen te brengen. Hij heeft zich laten oppakken en met de auto is hij terug naar huis gebracht. Aan de manier waarop hij zich liet oppakken kon je dan weer duidelijk merken dat hijzelf ook blij was dat die stressperiode achter de rug was. Nadat hij alle potjes leeggegeten en zich een grote wasbeurt gegeven had, moest hij geflodderd worden.Ik denk niet dat hij vandaag nog buiten mag.
Ik moet u nog heel hartelijk danken voor de flyers. Zij hebben wel niet rechtstreeks gediend, maar het was een taak die uit onze handen genomen werd, zodat wij allemaal buiten konden zoeken en het geeft ook een enorme morele steun, niet alleen de flyers trouwens, maar ook het feit dat er iemand een systeem aanreikt en zo meehelpt te zoeken. Van harte bedankt dus, Bruno, familie, en Twix natuurlijk."

Jefke
Kater gecastreerd
Chip
Kalmthout
Thillostraat
Verloren 18/05/20
Bauke
Kattin gesteriliseerd
Chip
Stabroek
Plantinlaan
Verloren 18/05/20 Op 17 mei verdween er ook kater Gerard, zwart
Ollie
Kater gecastreerd
Chip
Wuustwezel
Koekoeksdreef
Verloren: 18/05/2020

Mail 20/05/2020: "Beste Sophie,
Goed nieuws!!!!!! Ollie kwam zonet terug thuis! Hij zat blijkbaar bij de buurman in huis!
Dank je wel voor alles, jullie doen schitterend werk! Katelijne"

Trieneke
Kattin gesteriliseerd 9 jaar
Mortsel
Kerkstraat
Verloren: 18/05/2020

Mail 20/05/2020: "Trieneke is gisteravond thuis terug binnengestapt! Ze zat waarschijnlijk bij een buur in het tuinhuis. Ik was daar mogen gaan kijken en roepen en bij die gelegenheid heeft de buurman het tuinhuis opengezet. Toen ik net terug thuis was, kwam ze ook binnen, mij waarschijnlijk gehoord. Ze is rechtstreeks doorgelopen naar de slaapkamer en verstopt zich nu in een uiterste hoekje van m’n kleerkast, heeft daar ook de nacht doorgebracht. Ik laat haar maar even betijen, zette enkel een bak water voor de kast. Ze ziet er niet goed uit, de nek is gezwollen, dus wil er zeker mee naar de dierenarts. Heel erg bedankt voor de hulp, ik ben onder de indruk! Proficiat voor jullie werking! Els"

Kiddy
Kater gecastreerd
Halflangharig
Chip
Wilrijk
Oosterveldlaan, gedeelte langs Sint Augustinus
Verloren: 17/05/2020

25/05/2020: we kregen telefoon van de eigenaar dat ze Kiddy gisterenavond vond tijdens de zoveelste zoektocht. Ze zat tussen struiken niet ver van huis.

Zuhtu
Kater gecastreerd
Chip
Antwerpen
Haantjeslei
Verloren: 16/05/2020

Mail 19/05/20: "Geachte meneer, mevrouw,
Onze kat Onini- Zuhtu is ondertussen gevonden. Bedankt voor uw steun! Mvg, Tugba"

Raico
Kater gecastreerd 10 jaar
Mist linkeroog
Mechelen
Blindestraat
Verloren: 09/05/2020

Mail 05/06/2020: "Beste,
Mijn kat is deze avond terug gevonden.Wij zijn eind november verhuisd en ik had aan de koper van ons vorig huis laten weten dat mijn kat was gaan lopen. Ik had hem gevraagd om een oogje in het zeil te houden. En gisterenavond zat hij plots daar terug in de tuin. We wonen op 2,5km van onze vorige woning. We hadden hem wel 12 weken binnen gehouden en toch is hij gaan lopen. We vermoeden doordat er veel veranderingen waren gebeurd in huis op korte tijd.
Dat is een goede tip van dat water. Ga ik direct proberen en ook extra catmilk geven. De dierenarts zei dat we zijn natvoer moeten mengen met brokjes. Dat doen we nu en we geven hem extra calorieën. Hij is fel vermagerd en uitgedroogd, maar alert
Bedankt voor jullie hulp! Mvg, Maura"

Juliette
Kattin gesteriliseerd
Chip
Duffel
Standplaats
Verloren: 08/05/2020

Mail 16/05/2020: "Juliette is terug terecht, ze zat vast in de garage van de buren. Standplaats 61 familie is super contact. Danku voor de hulp. Marjoleine"

Piloe
Kater gecastreerd
Droeg grijze antivlooienhalsband
Chip
Wommelgem
Pietingbaan
Verloren: 28/04/2020

Mail 03/05/2020: "Goedemorgen,
Bedankt voor de info en de moeite om de verdwijning van onze kat op jullie website en facebookpagina te zetten. Bij deze willen we jullie ook melden dat onze kat PILOE deze ochtend, in goede gezondheid maar wel hongerig, terug aan onze deur stond na 4 volle dagen verdwenen te zijn geweest.
De dierenarts ging de registratie van PILOE zijn chip in orde brengen. Gelukkig dat jullie dit hebben kunnen vaststellen.
Is er een manier waarop ik zelf kan testen dat de registratie van de chip nu in orde is? Nogmaals bedankt voor alles. Met vriendelijke groeten, Wouter"

Lucifer
Kater niet gecastreerd
Antwerpen
Sint Rochusstraat
Verloren: 28/04/2020

Update 30/04/2020: "hij is terecht !!!!!!!!!! Ik weet niet waar hij was.. Ben na 22u nag eens gaan zoeken in de buurt omdat het veel rustiger is. na een anderhalf uurtje ben ik terug naar huis gekomen en dacht ga mijn straat nog eens af... zonder resultaat ben ik naar binnen gegaan. Toen dacht ik ga snel nog eens roepen van het keuken raam. Na 10 min opgegeven.. En dacht ga nog eens vant raam (aan de voorkant ) roepen 5 min nog niks... Juist wanneer ik het had opgegeven en mijn venster dicht wou doen hoor ik een miauw... kwam die miauwend aangewandeld alsof er niks aan de hand was !! Ben zo blij dat hij terug is!!! Morgen kan ik de flyers dat ik had opgehangen terug wegnemen. Bedank voor de hulp en steun ❤️"

Tootsie
Kattin gesteriliseed
Oorknip
Chip
Reet
Wilgenveld
Verloren: 24/04/2020

Mail 09/05/2020: "Dankzij de opgehangen flyers kreeg ik direct telefoon…dat er ergens een kat in de gracht lag… Na wat zoekwerk (had die gracht al afgelopen een aantal keren) heb ik ze gevonden (kop en voorste poten waren nog herkenbaar,de rest was platgereden) De dierenarts heeft de chip gecontroleerd en ’t was weer van dat. Da’s de derde kat die ik verlies.
Tweede kat die ondersteboven wordt gereden. En ’t was dan nog een fietsstraat, maar ’s morgens wordt daar door gesjeesd. Bij mij in straat is het nog rustiger (tijdens spits 4 auto’s per uur) en wordt er nog trager gereden…
Even laten bezinken en dan vanaf juni ga ik stilletjesaan terug uitkijken..En al die kattenspullen daar kan ik een kamer mee vullen… Mvg Eric Een triestige kattenpapa zonder kat."

Franky
Kater gecastreerd
Chip
Antwerpen
Terninckgang / Schemerstraat
Verloren: 24/04/2020

Mail 07/05/20: "Beste Sophie,
Ik wil even melden dat Franky in goed gezondheid weer bij ons terug is. Hij zat opgesloten in een school, en is door de schoonmaaksters gevonden.
Hartelijk dank voor de advertentie op jullie website, veel succes met jullie goed werk. Hartelijke groet Nadadja"

Wolf
Kater gecastreerd 11 jaar
Donker. Wit aan de snuit, borst, buik, sokken
Droeg rode halsband met koker
Deurne
De Sevillastraat
Verloren: 16/04/2020

Mail 08/05/2020: "Beste,
Onze kater is zo juist terug gevonden. Hij is in hele slechte staat 15 dagen zonder eten/drinken. Zijn achter pootjes lijken verlamd. Heb hem net naar dierenarts gebracht.
Hij is 15 dagen vermist geweest. Hij is uiteindelijk gevonden bij een oud buurvrouwtje van 94 die nooit opendeed haar hoorapparaat stond uit. Omdat wij voor een 2e ronde nog eens bij de buren zijn gaan bellen, had de buurman gevraagd om eens in de tuin te kijken. Blij dat hij terecht is, nu bang afwachten. Mvg Jasmin
Bedankt voor alle hulp en tips!!!
Mail 08/05/202020 - 22.15u: "We hebben Wolf net moeten laten inslapen. Jasmin"

Stany
Kater gecastreerd
Chip
Borgerhout
Verzoeningstraat
Verloren: 11/04/2020

Mail 17/04/2020: "Tijdens mijn ronde deze morgen heb ik een persoon aangesproken die juist de poort van een autostaanplaats binnen ging in de Helmstraat. Van zodra ik Stany zijn naam riep, kwam hij luid miauwend aangelopen. Vuil en overstuur maar verder ok. Oef! Iedereen heel blij!"

Mango
Kater gecastreerd
Chip
Lier
Zuid Australiëlaan
Verloren: 09/04/2020
Flor
Kater gecastreerd
Chip
Wit aan snuit, borst, buik, poten
Berchem
Troyentenhoflaan
Verloren: 01/04/2020

Mail 07/04/2020: "Beste,
Flor is sinds gisterenavond terecht! Met dank aan jullie tips, gisterenavond toch nog eens een toertje gedaan. Ik hoorde miauwen, hij bleek vast te zitten in een garage waarvan de poort een beetje openstond. We zijn superblij!
Bedankt voor de snelle hulp en die moeite die jullie deden! Vriendelijke groeten, Rein"

Roza
Kattin gesteriliseerd
Chip
Wuustwezel
Arthur Boelstraat
Verloren: 01/04/2020

Mail 04/04/2020: "Beste,
Met dank aan jullie tips zijn wij gisterenavond opnieuw gaan zoeken naar Roza. We mochten bij onze buren gaan kijken en al snel hoorden we miauwen. Ze was door de schouw van een bijhuisje gevallen en zat daar dus in gevangen. Gelukkig konden we ze bevrijden en stelt ze het goed. We zijn heel blij dat ze terug is. Bedankt voor jullie moeite en zinvolle tips! Groetjes, Isabelle"

Mango
Kattin niet gesteriliseerd
Droeg zwart gareel
Ekeren
Markt
Verloren: 01/04/2020

Mail 10/05/2020: "beste,
wil u even op de hoogte stellen dat Mango onze poes vandaag werd terug gevonden; Ze verblijft vandaag no in Catdet te Brasschaat. eens ze morgen bij de arts is geweest gaan we ze daar ophalen. met vriendelijke groeten"

Merlo
Kater gecastreerd
Chip
Droeg witte antivlooienhalsband
Lier
Lispersteenweg
Verloren: 23/03/2020

Mail 03/04/2020: "Beste Sophie,
onze kater Merlo is sinds gisteren terug gevonden! U mag het zoekertje dus verwijderen. Alvast enorme dank voor de hulp en de tips!
Vriendelijke groeten, Matthias"

Bert
Kater gecastreerd
Hoboken
Hooipolderlaan
Verloren: 23/03/2020

Mail 25/03/2020: "Beste Sophie,
Bert werd daarnet gezond en wel teruggevonden! Bedankt voor jullie hulp! Groetjes, Nore"

Nikey
Kater gecastreerd 10 jaar
Antwerpen 2020
Cyriel Buyssestraat
Verloren: 19/03/2020

Mail 24/03/2020: "Beste,
Wij hebben leuk nieuws te melden. Niickey is sinds maandagavond terecht. Hij stond plots terug aan de tuindeur, waarschijnlijk heeft hij ergens vast gezeten. Wij zijn allemaal heel gelukkig en ook de poes lost mijn schoonvader niet meer.
Onze oprechte dank voor jullie hulp en tips. groetjes, Nadine en opi ( schoonvader)"

Klein
Kater gecastreerd 12 jaar
Antwerpen, groen kwartier
Jules Bordetstraat
Verloren: 17/03/2020

Mail 23/03/20: "Beste Sophie,
Klein is terecht!! Een ouder koppel had haar binnen genomen en heeft via de buren gehoord dat ik haar zocht. Hartelijk bedankt voor alle tips!

Pluis
Kater gecastreerd 15 jaar
Oorknip
Merksem
Akkerbouwstraat
Verloren: 14/03/2020

Mail 1STANDPL 6/05/2020: "Dag Sophie, Na twee maanden is Pluisje terug thuis. Vermagerd en met een vacht vol klitten, maar gezond en wel en heel tevreden. Hij voelde zich onmiddellijk weer thuis. Met dank aan CAD voor de vangbak, anders had ik hem nooit te pakken gekregen. Ik en de andere poezen zijn heel blij dat hij opnieuw bij ons is.
Dankjewel! Groetjes, Leen"

Remy
Kattin gesteriliseerd 10 jaar
Kontich
Peter Benoitlaan
Verloren: 26/02/2020

Mail 31/03/2020: "Hi,
Onze poes Remy is terug thuis! Ik kreeg een telefoontje van u dat ze was binnengebracht in het dierenasiel van Kontich. Een vrouw had haar gevonden in haar tuin. Ze zat bang in een hondenhok verstopt. Ze heeft veel honger en was wat bang maar voor de rest ziet ze er goed uit. We hebben haar meteen laten chippen en op controle bij de dierenarts. Super hard bedankt! Wij zijn heel blij dat ze eindelijk weer thuis is! Vriendelijke groeten, Samantha"
Mail 02/04/2020: "Beste,
Helaas is Remy vandaag overleden. Toen ze terug thuis was kreeg ze epilepsie aanvallen die steeds heftiger werden. Ze zag teveel af en was zichzelf niet meer. Raar dat ze dit in het dierenasiel niet opgemerkt hadden. Groeten, Samanta"

Samantha

Diego
Kater gecastreerd
Chip
Hove
Mechelsesteenweg
Verloren: 23/02/2020

Mail 04/03/20: "Na vele dagen zoeken en flyeren stond onze poes, Diego, vanochtend terug gewoon in onze veranda! Diego ziet er goed uit, enkel een beetje vermagerd en hij heeft veel te vertellen! Het waren 10 lange dagen zonder hem. Met vriendelijke groeten Lena"

Gustav
Kater gecastreerd 15 jaar
Edegem
Bernard Van Orleyplein
Verloren: 20/02/2020
Paljas
Kater gecastreerd
Chip
Antwerpen
Hertoginstraat
Verloren: 07/02/2020

10/02/20: we verwittigden de eigenaar dat Paljas gevonden werd in een keldergat even verderop (waar ze gekeken hadden). Hij werd wat snel richting asiel gebracht. Het is een beetje een trend ook om katten onmiddellijk op te pakken zonder in de buurt navraag te doen"

Rik
Kater gecastreerd
Chip
Hemiksem
Antwerpsesteenweg
Verloren: 05/02/2020
Grizlly
Kattin gesteriliseerd
Halflangharig
Berlaar
Misstraat
Verloren: 28/01/2020 zie ook grijs/wit
Bella
Kattin gesteriliseerd
Droeg roze halsband + koker + bel
Brasschaat
Sint Antoniuslei
Verloren: 27/01/2020

Mail 03/03/20: "Beste,
Ik wil jullie laten weten dat Bella terug thuis is. Heel erg bedankt. Met vriendelijke groeten, An en Bella"

Elvis
Kater gecastreerd 11 jaar
Chip
Antwerpen 2020
Eric Sasselaan
Verloren: 20/01/2020

Mail 20/02/20: "Beste Sophie,
Goed nieuws!!! Elvis is terug thuis dankzij een alerte buurvrouw! Hij zat in de kelder. Hij is wat vermagerd maar verder alles ok. Bedankt voor alle moeite die u hebt gedaan!!! Groetjes, Karin"

Michel
Kater gecastreerd
Chip
Antwerpen
Jezuïetenrui
Verloren: 19/01/2020

Mail 23/02/20: "Beste,
Gisteren is er iets ongelofelijk gebeurd. Na meer dan een maand verdwenen te zijn, kreeg ik een telefoontje van een lieve mevrouw die om de hoek woont, ze hoorde iets in haar kelder en door het vele flyeren in de straat herkende ze Michel! Hij zat een maand lang gevangen in een kelder en hij leeft! Heb hem meegenomen terug naar huis en hij geniet van lekkere brokjes en welverdiende rust. Zo blij dat hij terrecht is, niet opgeven is de boodschap ❤️ Groeten, Marianne"

Cesar
Kater gecastreerd
Chip
Hoboken
Kapelstraat
Verloren: 12/01/2020

18/01/20: de eigenaar telefoneerde ons dat Cesar dankzij de chip teruggevonden werd in Berchem!

Boris
Kater gecastreerd
Oorknip
Chip
Antwerpen 2060
Lange Zavelstraat
Verloren: 12/01/2020

Mail 17/01/20: "Beste,
Boris is weer thuis. Hartelijk dank voor de hulp, warme groeten, Boris en Mieke"

Mouch
Kater gecastreerd
Chip
Schoten
Marsstraat
Verloren: 09/01/2020
Bebeto
Kater gecastreerd
Chip
Borgerhout
Helmstraat
Verloren: 08/01/2020

Mail 31/01/20: "Beste,
Heb goede nieuws te meedelen ! Bebeto is teruggevonden woensdag 's avonds 29.01.2020 (dus juist 3 weeken nadien) door een mevrouw op de Korte Kongostraat (1 Km afstand van het huis in Helmstraat!) deze mevrouw geef regelmatig eten en water op de voordeur van haar huis voor de zwerfpoezen van de buurt.. ze zag Bebeto toen ze vers eten wou plaatsen en zag onmiddellijk dat er was iets mis met deze poes omdat hij had erg bang van de straat en had een halsband het is haar gelukt om hem binnen te brengen en danks de penning heeft ze mij opgebeld! Bebeto zit nu tijdelijk bij mij tot ik een goede huis voor hem gaat vinden.. moest u een goede familie kennen die hem wil adopteren gelieve mij te laten weten."

Massimo
Kater
Merksem
Gagelveldenstraat
Verloren: 06/01/2020

Mail 07/01/20: "Beste
Mijn kat massimo is terug thuis gekomen na een lange tijd. Hij stond opeens voor de deur. Dankuwel voor uw hulp en tijd we zijn jullie erg dankbaar! Ik stuur deze mail zodat jullie niet verder zoeken. We zullen morgen bellen naar de dierenarts om alles in orde te brengen. Met vriendelijke groeten, Karina"

Naar boven