Indeling - BEIGE EN BRUIN (met wit)

Gerangschikt volgens datum van verlies

Laat U niet ontmoedigen door het feit dat er nog veel niet teruggevonden werden. Ondanks onze dringende vraag verwittigt men nog al te vaak niet wanneer de poes terecht is


Verloren katten 2021
1. Beige en bruin (met wit)
2. Volledig grijs / Grijs met wit / Wit met grijs
3. Lapjes en schildpad (met wit)
4. Volledig ros
5. Ros met wit / Wit met ros
6. Volledig tijger
7. Tijger met wit / Wit met tijger
8. Volledig wit
9. Volledig zwart
10. Zwart met wit / Wit met zwart
Guzman
Kater gecastreerd
Chip
Edegem
Paulus Pletinckxstraat
Verloren 20/04/2021

Mail Dag Sophie, Heel erg bedankt om de affiche op zulke korte tijd te maken en voor de tips die we hebben gekregen. Ondertussen hebben we goed nieuws! Onze kater is terecht. Wij hebben gisterenavond ieder half uur een ronde gedaan in de wijk en hebben hem op een bepaald ogenblik horen miauwen in de buurt van de wagen van de buren. We hadden hem initieel niet gevonden maar zagen uiteindelijk zijn pootjes uitsteken uit de bodemplaat in de buurt van de stuurinrichting van de wagen. We hebben heel de avond geprobeerd om hem eruit te krijgen (via de motorkap konden we er niet aan en het gat waar we hem konden zien zitten was te klein om erbij te kunnen). De brandweer wilde niet onmiddellijk komen en de buren hadden liever dat we de volgende dag de garage van hun wagen zouden contacteren om hem te bevrijden. Gelukkig is het niet zo ver moeten komen. Deze morgen, heel vroeg, is hij dan eindelijk tevoorschijn gekomen en hebben we hem opgelucht en na een vermoeiende nacht terug binnen kunnen nemen. Hij mankeert gelukkig niets, is enkel wat verfomfaaid en heel moe. Nogmaals dank!Met vriendelijke groeten, Kobe en Griet en de kinderen en Guzman"

Ophelia
Kattin gesteriliseerd
Droeg blauw gestreepte halsband met koker en bel
Chip
Edegem
Timmerdonckstraat
Verloren 17/04/2021

Mail 19/04/2021: "Dank je Sophie, goed nieuws: ze is terug, onze Ophelia. Wij zijn heel blij, ze kwam vannacht terug thuis. Danku voor de hulp, we zullen sponsoren. Pascale"

Lukske
Kater gecastreerd
Chip
Antwerpen
Cuperusstraat
Verloren 17/04/2021 zou ook gesignaleerd zijn aan de ovezijde van de berm in de Waterloostraat

Mail 25/04/2021: "Dag Sophie,
Hoera! Lukske is terug! De flyers hebben geholpen. Vanmorgen om 7:00 werd ik gebeld door iemand van Infrabel: een Siamees was gespot in hun garage aan de spoorweg. Het was inderdaad Lukske! Leve de mannen van “den ijzeren weg”. Eind goed al goed. Ik probeer hem nu kleine hoeveelheden eten te geven ondanks zijn luidkeelse eisen om meer. Het huis heeft weer een ziel. Hopelijk heeft hij zijn les geleerd, hoewel ik het durf te betwijfelen, een poes nietwaar... Nogmaals heel hartelijke dank voor alle goede raad en bijstand. Ik word een permanente sponsor. Met vriendelijke groet, Bea"

Misty
Kattin gesteriliseerd
Beige/bruin
Chip
Brasschaat
Henrilei
Verloren 15/03/2021

Mail 31/03/2021: "Hallo,
Met de hulp van buren die Misty hebben gespot, hebben wij Misty kunnen vinden! Bedankt voor de hulp! Mvg Marta"

Armani
Kater niet gecastreerd
Chip
Deurne
Oudedonklaan
Verloren 11/03/2021
Basil
Kater gecastreerd
Beige/grijs
Chip
Massenhoven
Vogelzanglaan
Verloren 07/02/2021 zie ook grijs

Mail 08/02/2021: "Beste, Graag wil ik jullie informeren dat onze kat gelukkig terecht is! Wij zijn enorm opgelucht. Misschien hebben de vele berichten en de flyers wel geholpen! Hij zat ineens voor onze raam. Hartelijk bedankt voor alle moeite!!"

Naar boven