DIEREN DIE EEN NIEUWE THUIS VONDEN

Wil je laten weten hoe het gaat met je geadopteerde schat. Stuur een berichtje naar E-mail: cad-dieren@telenet.be

Voorlopige roepnaam: Arno
Arno is een gecastreerde kater van circa 4 jaar. Hij is getest op kattenaids en leucose, gevaccineerd en uiteraard heeft hij een chip. Hij is dus pico bello in orde en bevindt zich bij een gastgezin.
Het fijne aan een volwassen kat, is dat men vooraf weet welk vlees men in de kuip heeft, wat het karakter is.
Wat we u er in het kort kunnen over vertellen: eerst en vooral dat het rustige lieverd is. Hij was waarschijnlijk al een tijd op de dool, waardoor hij aanvankelijk vrij bang was. Hij mocht overal in huis rondlopen doch kwam de eerste twee weken niet uit zijn kamer, hij hield zich gedeinsd voor de andere katten.
Intussen heeft hij geleerd dat moed niet de afwezigheid van angst is, maar het overwinnen ervan. Stilaan ging hij het huis verkennen: trap per trap, pootje per pootje. Onderweg maakte hij kennis met de soortgenootjes en observeerde. Nu is hij vrij sociaal naar andere poezen toe. Hier zijn er poezen met zijn aanwezigheid gediend, anderen dan weer niet, en deze laatsten zijn de kattinnen. Tja, vrouwtjes zijn nu eenmaal niet altijd de gemakkelijkste... Soms werd er vergeten moedig te zijn, nam de angst de overhand dus werd er geblazen.. Agressie kwam er zeker niet aan te pas.
We zoeken voor hem een thuis, liefst met een tuintje, in een niet te druk gezin. Andere poezen zijn geen probleem als ze niet dominant zijn.
Wie denkt dat deze flinke jongen, bij u of jullie past, en hem even de tijd gunt om te acclimatiseren, zal er een crème van een kat aan hebben. Een creamcat, een dreamcat! We horen u graag tel 03/440.05.48 (13-18 uur) of stuur een mailtje: cad-dieren@telenet.be

Arno heeft zijn gouden nestje gevonden bij de mevrouw waar hij in opvang was. Hij is helemaal opengebloeid en ze kan er geen afstand meer van doen. Zoals U ziet op de foto heeft ze er een flinke werkkracht bij...

Figaro
kater 8 jaar
Figaro is gecastreerd, gechipt en gevaccineerd. Hij is ter adoptie omdat zijn baasje moest verhuizen naar een serviceflat waar geen plaats was woor hem.
Hij werd opgevangen door een vrijwilligster doch hij is dominant tegenover de andere 5 poezen, die bang zijn, hun behoeften in huis doen.
Ze wilde hem laten euthanaseren, maar dit is voor ons geen optie: een lieve, aanhankelijke kater! Zelf is hij zindelijk. Hij laat zich heel graag borstelen, is een speelse poes maar komt ookin de zetel en op schoot liggen. Hij is een krabpaal gewend. Hij lust zowel droog- als natvoer. Hij is een klein stadstuintje gewend.
We zoeken een huis waar hij alleen is en alle aandacht krijgt. Naar vreemden toe is hij in het begin wat afstandelijk, maar eenmaal hij je kent, is het een schat van een poes. We hopen dat deze lieverd kerst bij een lief baasje mag vieren. Toi toi lieve Figaro, we willen je niet laten gaan, je hebt nog zoveel levensjaren te goed die jou en je nieuwe eigenaar gelukkig kunnen maken.

Figaro heeft zijn leven gebeterd en mag blijven. De vrijwilligster krijgt het niet over haar hart dat hij zich opnieuw zou moeten aanpassen in een nieuwe omgeving

Leon
Leon vertoefde reeds langere tijd op het terras bij een persoon waar hij was aanbeland, maar niet binnen mocht. Een eigenaar daagde niet op. De vrouw belde omdat hij een wonde had. We haalden hem op en het was duidelijk dat de arme kat dringend hulp nodig had. Hij had vlooien, teken, klitten en niet "zomaar een wondje"! Het was een open gat op keel/borst. De dierenartsen hebben hem dadelijk geopereerd, de wonde was echter zo groot dat ze niet volledig kon gehecht worden. Er is nog een heel kleine opening in het midden, die vanzelf zal dichtgroeien.
Verder is hij helemaal in orde. Hij is gecastreerd, gevaccineerd en gechipt. Verwacht u niet aan een normale middelmaat kat. Iedereen staat versteld, hoe gigantisch groot hij is. Wat aanhaligheid betreft is het zeker geen leeuw maar een "schattig flodderventje". Een tuintje waar hij zich kan uitleven is wel gewenst. Hebt u interesse, bel ons gerust. Ik vernam juist van de dierenarts dat de wonde minder gespannen is. Hij wordt terug even gesedeerd en dan zal het mogelijk zijn om ook het kleine wondje nog te hechten.

Leon is vetrokken naar zijn nieuwe baasjes, we wensen hen veel geluk samen

Adèle
Adèle is een typisch voorbeeld van: “neem een poes voor even, niet voor ’t leven, en zeker niet tot de dood ons scheidt”!
Ze werd bij de dierenarts gebracht met een breuk en ging richting specialist. De radiografie toonde een duidelijke femurkopfractuur. Een chirurgische ingreep was absoluut noodzakelijk. De eigenaars werden op de hoogte gesteld. Ze waren niet bereid de operatie te laten uitvoeren. Ze zouden haar trouwens toch wegdoen wegens verhuis! Voilà zo werd er zonder veel blabla over een levend wezentje in nood beslist.
De chirurg/orthopedist was er niet blij mee en contacteerde ons (wetend dat “neen” zeggen ons heel moeilijk valt.) Adèle’tje werd dezelfde dag geopereerd. Met een week antibiotica, pijnstillers + 4 weken benchrust kan ze haar leven terug beginnen bij iemand waar ze wel voor haar verdere leven welkom is.
Dit schatje is een kleine, circa 2 jaar jonge, gesteriliseerde kattin met geregistreerde chip.
Ze mag eventueel al wel naar een adoptant waar ze, vanuit haar bench, de loop van zaken kan gadeslaan. Uiteraard mag ze nu nog niet rondlopen.
Omdat ze een tuin gewend was plaatsen we ze ook enkel bij iemand met een veilige tuin (waar ze zeker niet op straat kan) We wachten op de juiste persoon die Adèle een warme plek in huis en vooral in het hart wil geven. Misschien bent u dat wel?

Adèle werd geadopteerd. We wensen Adèle en haar baasjse heel veel plezier en geluk samen

Spring
Kater gecastreerd
Toen Spring gevonden werd liep hij met de achterpoten ver uit elkaar, een soort O-beentjes of kikkergang en ging voortdurend liggen. We brachten hem naar de specialist/orthopedist. Diagnose: bilaterale Mediale patellaluxatie. Zijn beide knietjes moesten geopereerd worden. Werd hij daarom buiten gezet wegens de hoge kosten? Shame aan de eigenaar! Luttele uren na de operatie was hij reeds aan het eten en drinken. Zijn herstel verloopt voorspoedig, elke dag gaat het beter. Gelukkig voelt hij zich goed in zijn tweekamerbench waar hij nog even moet in wonen. We zijn heel blij dat alles goed evolueert. en hij hopelijk nog een lang zalig poezenleven tegemoet kan gaan.

Spring werd geadopteerd door een fijn gezin en we wensen hen nog een lang en gelukkig leven samen

Followup 12/08/16:"Beste vrijwilligers van CAD,
Een kort berichtje in verband met "Chaplin" (formerly known as Spring). Hij is volledig hersteld van zijn ingrepen aan beide knieën en brengt alvast heel veel leven in de brouwerij! We zijn enorm blij dat hij deel uitmaakt van ons gezin
Ondertussen hebben we nog een zwervertje in huis genomen en na een quarantaine van een tweetal weken heeft ze vandaag met succes kennisgemaakt met onze andere poezen. Alles koek en ei!
We willen jullie dan ook van harte danken voor jullie fantastische werk en alle goede zorgen!
Vele groeten van 2 trotse katteneigenaars en hun kroost van 4!
Leen & Christophe Pitou, Mojo, Chaplin & Sookie"

We zijn heel blij dat Chaplin, alias onze Spring zo goed hersteld is van de 2 toch wel ingrijpende operaties en het allemaal zo goed lukt met de andere poezen. Last but not least dat hij bij dit fijne gezin is terechtkomen, waar zoals de foto's aantonen: alles kan en alles mag.
Minneke
Kattin gesteriliseerd 10 jaar
Minneke werd bij ons geadopteerd in 2007. Helaas niet voor het leven want we kregen telefoon dat ze weg moest omdat het kleinkind allergisch zou zijn. Minneke zou ook nogal moeilijk zijn bij het eten, geen natvoer verdragen. Herplaatsing van een 10-jarige poes is niet evident maar er kwam een goedhartige dame, die ons al lang kent, die ze plezier wilde adopteren. Minneke heeft dus geluk.

Followup 12/09/15: Hallo iedereen,
Zoals jullie zien Minneke heeft zich zeer goed aangepast. Zij eet veel (alleen natvoer) wil geen brokjes meer en is de grootste bedelares zeker als ik kip bak. Ze is al goed bijgekomen in gewicht. Af en toe roept zij tegen de Tom maar in algemeen tolereert zij hem. Elke dag komt zij bij mij voor een streelsessie en eindelijk gisteren heb ik haar kunnen borstelen. Zij is zeer schattig en ben heel blij dat zij bij mij is. Groetjes

Moffeltje
Kater gecastreerd
Deze mooie jongen is ongeveer 3 jaar, gecastreerd, gechipt en gevaccineerd. Hij werd zwervend gevonden door de politie. Afgezien van enige klitten onder de poten, een teek en wat ondergewicht was zijn vacht niet onverzorgd. Bloedonderzoek wees helaas uit dat hij FIV-positief is. We weten dat het sommige mensen zal weerhouden om hem te adopteren maar we willen hem zeker toch een kans geven. Een FIV-kat kan immers nog vele jaren leven. Het is een schat van een kater, volgt je als een schoothondje en ligt O zo graag op schoot om geknuffeld te worden. Kammen is geen enkel probleem, zelfs bij de dierenarts was hij flink, hij liet geen kik bij het onderzoek en de bloedafname. Een rustige omgeving, waar hij niet buiten kan (tenzij in een goed afgesloten tuin), bewegingsvrijheid heeft, lustig op de krabpaal kan springen, kortom "de kat kan uithangen", zou hij echt fijn vinden

We kregen reactie van twee heel lieve mensen die Moffeltje wilden adopteren. Een ervan had zelf nog een FIV-poes. Hij is dan gegaan naar iemand die haar FIV-poes een maand geleden moest laten inslapen, wat haar zeer zwaar viel. Ondanks dat verschillende personen aanraadden een kitten te nemen, opteerde ze voor Moffeltje. Dit bewijst dat echte dierenliefde bestaat!
We wensen hen heel veel geluk samen

We kregen al verschillende malen bericht dat Moffeltje het heel goed stelt en al bijgekomen is in gewicht

Smieghel
Kattin gesteriliseerd 6 jaar
Smieghel is een katje dat werd achtergelaten door haar liefhebbende eigenaar toen hij verhuisde in 2014. Een buurvrouw nam haar onder haar hoede. We vernamen dit omdat er een oproep kwam voor een zwerfkat. Ze werd gesteriliseerd en gechipt. De vrouw kan ze helaas niet binnennemen wegens allergie. Het is een schatje en we hopen dar Smiegheltje snel de warme thuis vindt die ze verdient.

We kregen bericht van de voedstermoeder dat haar allergie veel gebeterd is. Smieghel is veel buiten, maar komt ook binnen bij slecht weer en ze heeft er geen last van. Happy end! We wensen hen verder veel geluk samen

Followup 12/05/15 Dag Sophie, Ik wil je laten weten dat het met mij prima gaat. Zoals je kan zien voel ik me volledig thuis in mijn grote tuin en op de schoot van mijn adoptiemama. Vele groetjes, Smiegheltje en Els

Lappemieke
Kattin 10 jaar
Lappemieke is een vondeling gedumpt bij onze dierenarts. Ze was niet gesteriliseerd, mager, slechte tandjes, vlooien noem maar op. Ondertussen is ze negatief getest op kattenaids en leucose, gesteriliseerd, verzorgd, de tandjes zijn in orde. Ze is niet van de jongsten doch is mogelijk maar in de helft van haar leven.
Ze vraagt zo weinig: lekker eten en een warm plekje in huis. Ze geeft zoveel: huiselijkheid, vriendschap, knuffels... Waar is de (kerst)engel die de trieste blik uit haar ogen kust, zijn hand op haar lichaam legt en haar zachtjes zegt dat ze de mooiste is....

26/12/14: De engel is opgedaagd en Lappemieke is naar haar nieuwe thuis. Ze voelde zich direct op haar gemak en zat een kwartier later al in de zetel naast hen te spinnen en kopjes te geven. We wensen deze lieve mensen veel geluk samen met Lappemieke

Followup 15/01/15: Beste,
In bijlage wat foto's van lappemieke, de kattin die wij 26/12/2014 geadopteerd hebben.
Ze maakt het heel goed! Haar wondjes zijn ook allemaal genezen. De eerste 2 weken sliep ze voornamelijk, maar nu ze terug op krachten is, is ze super speels. Wij zijn super content met ons Mimi :-)"
Voorlopige roepnaam: Pieter - Jan
Kater gecastreerd
Kortharig
Zwart
Borgerhout
Guldensporenstraat
Gevonden: 19/10/14 liep er enkele maanden.


Het is de tweede poes met gebroken poot die we in die straat gingen ophalen. In dit geval waren het zelfs de twee voorpootjes. Ondanks de dure operatie besloten we om ze te laten uitvoeren omdat het een enorm lief baasje is. We hopen dat we massa's truffels en marsepein verkopen om een deel van de kosten te betalen. PJ is al flink hersteld na de zware operaties en mag nu los rondlopen. Bedankt aan het gastgezin Nancy en Erik voor de goede postoperatieve zorgen.

We kregen bericht van Nancy en Erik dat Pieter - Jan bij hen mag blijven. Iedereen gelukkig!

Followup 09/01/15: Dag Sophie,
Gisteren dacht ik eens wat nieuws over Pieterjan met foto naar jou en Marie-Christine door te sturen. Nu moet het lukken dat Marie-Christine ons gisteren een bezoekje heeft gebracht, dus stuur ik de foto enkel naar jou. Deze is getrokken in de garage met zijn (letterlijk en figuurlijk) dikke vriend Spot, de “kind aan huis kat” van de buren. Alsof wij er nog niet genoeg hebben, 6 ondertussen.
Met Pieterjan gaat het super. Soms argwanend naar ons toe, maar met katten en honden is hij heel sociaal. Hier zijn al eens conflicten tussen de katten, maar daar is Pieterjan nooit bij betrokken. We kunnen echt niks slecht over hem verzinnen. Zijn handicap kan je niet merken. Hijzelf misschien wel, maar ik heb toch niet de indruk dat hij pijn heeft of beperkt is.
Ondertussen gaat hij buiten, maar nooit lang en tot nu toe enkel in de tuin, dus dat was ook een opluchting voor ons. Groetjes, Nancy"
Manu
Kater 3 jaar
Manu werd zwervend aangetroffen. De eigenaar daagde niet op en Manu bleef in weer en wind. Hij is extreem lief en wil graag vertroeteld worden

We wensen hem en de nieuwe baasjes veel geluk"

Followup 31/08/14:Beste Sophie,
Manu heet nu Dicky, verwijzend naar zijn volume :-) Het is een ongelofelijke lieve en rustige kat die haar plekje in ons gezin veroverd heeft. Dicky houdt er nog steeds van om op wandel te gaan maar hij komt altijd terug. Vaak ligt hij wat in de tuin in het graag of in de zon als die er is. Hij wordt bijzonder graag gestreeld maar niet graag opgepakt. Binnen ligt hij graag op de zetel of op zijn kussen voor het raam en als hij even de mogelijkheid ziet glipt hij naar de slaapkamers om op het bed te gaan liggen (wat we niet graag hebben ;-)) In bijlage een foto. Groetjes, Ilse"
Chivas bovenste foto, Shiraz onderste foto
Katers
Chivas kwam al geruime tijd zijn buikje voleten. Het bleek snel dat het om een tamme huispoes ging. We scanden hem en door de chip vonden we zijn baasje, die niet veel verder woont. Tevergeefs belde ik verschillende malen aan, vandaag echter met succes, zodat ik het verhaal van Chivas te horen kreeg. Veel geluk heeft hij nog niet gehad! Hij kwam in het asiel terecht waar hij 4 maanden op een nieuwe eigenaar heeft gewacht. Uiteindelijk kwam dit nieuw baasje, hij nam er daarna nog een katertje bij: Shiraz. Daar hij weinig thuis is gaan ze op stap, een gevaarlijke situatie want ze zitten soms midden op de rijbaan.
Nu 8 maanden later is de toekomst van beide rosjes opnieuw onzeker. Het baasje vertrekt zeer binnenkort naar het buitenland.
Ze zijn beide gecastreerd, gevaccineerd en gechipt. We hopen snel een warme thuis te vinden waar beide poezen voor altijd en altijd kunnen blijven. Zeker voor Chivas zou het wel eens traumatisch kunnen zijn, mocht hij opnieuw in een hokje belanden.
Chivas is 2 jaar. Shiraz 1 jaar.
Chivas is vrij rustig, geniet van een nestje met warm dekentje waarop hij kan melktrappen of komt op schoot. Hij houdt natuurlijk wel van een wandeling in de tuin.
Shiraz is ook heel lief en nog speelser. Ze hoeven niet persé samen geplaatst te worden hoewel het natuurlijk fijn zou zijn dat ze elkaar hebben in een nieuwe thuis

We wensen de nieuwe baasjes van Chivaz en Shiraz die samen mochten blijven veel geluk samen

Followup 27/01/14:Goedemiddag Sophie,
alles goed met je?
Met ons super, chiraz heeft een krabpaal gekregen en een verjaardagspotje met zalm in verwerkt...ze heeft gesmuld samen met Chivaz. Hebben er nu 2 staan + elk een platvormpje met resoor erop en daar een muis aan bevestigd.
Elke dag word er momenten met beide poezen volop aandacht gegeven en als het slaaptijd is geven ze het zelfs al aan, we moeten hen niet meer pakken,ze miauwen en gaan naar hun nestje. Tijdens het koken komen ze steeds mee in de keuken staan,af en toe krijgen ze eens iets maar niet altijd...ze worden hier verwend met aandacht, knuffels en aaitjes.
Ze komen nu beide in een hoekje van de zetel liggen, Chivaz komt eerst en dan Chiraz, Chiraz is het water in bad aan het ontdekken komen zelfs naar bad als er iemand in bad ligt...en leggen zich neer op een badmat of handdoek. Chivaz maakt het duidelijk als ik teveel of te lang aan mijn pc zit, dan legt hij zijn pootje op mijn hand en laat zachtjes zijn nagels in mijn hand komen,dan weet ik genoeg of hij komt gewoon plots op mijn klavier liggen...Dan kan ik niets meer doen, boos word ik niet, vind het zelfs grappig.Dan sluit ik af en hou ik me met Chivaz bezig...hij geniet volop om bij mij te liggen of te zitten. Anders gaan beide poezen,als Bieke en Jelle aan het studeren zijn op hun schoot liggen en slapen.Je merkt direct als er iemand van ons weg is,dat ze iemand missen. Zoals bij trainingen van beide kinderen,eentje speelt voetbal en de ander zwemmen. Chiraz gaat zelfs kans nemen om op Bieke's haar bed te gaan liggen,is de warmste kamer omdat de zon daar in de namiddag binnenkomt.Hij weet waar hij mag liggen op bed en waar niet.Ik heb daar geen problemen mee.
Vriendelijke Groetjes,van Chiraz,Chivaz,Bieke,Jelle en mezelf.
Followup 10/11/13: “Goedemorgen, ik stel je even gerust i.v.m. de twee poesjes. We zijn thuis aangekomen en hebben hen op hun eigen gemakje uit hun reiskooitje laten komen. Beide waren ze er snel uit, Shivaz is direct beginnen te eten, Shiraz beginnen drinken. Hun eten,drinken en katten bakjes staan gewoon gelijkvloers in de waskamer. Heb ook om hun mss veiliger te laten voelen gewoon hun reiskooitje open laten staan,moesten ze even op hun eigen willen zijn. Ze kunnen ook tot op de 2 en 3 de verdieping. Wij hebben hen gewoon rustig op hun eigen alles laten ontdekken. Wij zijn na een tijdje met drie in onze zetel gaan zitten, Shivaz is vrij direct bij ons komen liggen, Shiras is bijna direct erna,naast mijn dochter komen zitten en heeft een dekentje voor haar ingepalmd :). Bieke mocht Shiraz aaien en hij is dan op Bieke's schoot gaan zitten voor een tijdje. Jelle en ik hebben hem geaaid toen hij zelf tot bij ons kwam flemen. Shivaz is na een tijdje met hun speeltjes gaan spelen, was mooi om te zien. Het is voor ons en ons poesjes vandaag goed verlopen. Nogmaals bedankt en zeker tot hoors van ons en poesjes :). Nog een fijne zondag. Groetjes van Shiraz, Shivaz, Bieke, Jelle en mezelf”
Followup 12/11/13: "Goedemorgen Sophie, het gaat met ons poesjes heel goed...ze spelen beide elke dag een hele tijd met mijn kinderen...bij mij komen de poesjes zitten om geaaid te worden en tijdens het koken om te zien wat ik aan het doen ben. Ikzelf ben ook altijd tegen hun aan het praten.
s'Morgens komen ze beide spontaan een dagje zeggen en worden direct hun eten en drinken ververst. Shiraz en Shivaz zitten beide dagelijks aan het grote raam of op de vensterbank aan de voorzijde van het huis. Shivaz gaat in de voormiddag op de badkamer een dutje doen en vervolgens naar beneden eten en drinken, komt een aaitje vragen en als hij het beu is springt hij op het vensterbank om naar buiten te kijken.
Shiraz,is heel sociaal geworden. Hij speelt met beide mijn kinderen net als Shivaz , (hebben veel poezenspeelgoed gekocht ook een krabpaal.) Krabpaal met een nestje erin,dat heeft Shiraz in beslag genomen en laat goed merken tegenover Shivaz dat dat zijn plekje is. Zitten we in de zetel komt hij spontaan naar Bieke toe en gaat erbij liggen op zijn dekentje in de zetel terwijl wordt hij geaaid en durft hij op de schoot van Bieke liggen.
Als wij aan het eten zijn, komen ze beide aan tafel zitten op de grond. (ik heb wel tegen mijn kinderen gezegd dat ze geen eten van tafel mogen geven). s'Avonds als wij gedimd licht aan hebben en tv kijken komen ze dicht bij ons liggen om te aaien. Shivaz komt zelfs op het hoofdeinde liggen van mijn leren zetel. Gisterenavond zijn beide poezen op mijn benen gaan liggen en in slaap gevallen.
Tot nu toe hebben ze nog niks misdaan qua iets overhoop lopen of dergelijke...Ben best wel trots op de poesjes. O ja, als wij slapen gaan,laat ik ze vrij om te slapen, de deur van gelijkvloer staat op een kier zodat ze ernaar toe kunnen om te eten en drinken en hun behoefte te doen. Ze eten beide goed,ik merk alleen dat één van de poezen iets platter is van stoelgang dan de ander en ook ietsje lichter van kleur. Mss verandering in voedsel ook is het van Royal Canin droge voeding en Whiskas natuurvoeding. Shivaz eet van beide Shiraz heb ik nog niet zien eten van natuurvoeding, Shivaz eet er 1 zakje helemaal van op.
Het gaat hier goed, ik hou alles nauwlettend in het oog en ben ook een tijdje thuis bij hun omwille dat ik sinds vandaag in het gips lig met mijn voet. Vriendelijke groeten en tot hoors, Karine, Bieke en Jelle" Followup 27/11/13: "Goedenavond Sophie,
Met ons vijfjes gaat het heel goed. Poesjes zijn het ondertussen hier heel gewoon geworden en durven wel eens meer te doen zoals deugenieterij...op tafel springen, zo over muurtje van keuken toe op het werkblad en iets kapot doen. Ook eens durven haken in mijn zetels en leren stoelen alsook mijn gordijnen. Als ik het zie verhef ik even mijn stem. Ze komen wel kijken beide om te zien wat ik doe in de keuken en gaan dichtbij aan het grote raam zitten om buiten te kijken.
Ze spelen hier volop soms heel intens zodat mijn kinderen denken dat ze ruzie hebben. Leuk om te zien hoe ze spelend van de trappen afrennen/oprennen en het is hier drie verdiepingen hoog. Ze eten beiden heel goed, Shiraz moest volgens mij wachten van Shivaz tot hij klaar was met eten(natuurlijke voeding) en dan bleef er voor hem niks meer over...Daar heb ik dan ook een oplossing voor gevonden en sindsdien hebben ze evenveel. Hij eet ook alles en goed, samen met droge voeding. Hun kattebak, elk eentje, wordt elke morgen en elke avond goed gereinigd met dettol hun krabpaal goed gestofzuigd en elke avond de vloer goed gekeerd...+ elke zaterdag met dettol en bruinzeep geschuurd. De behoeftes van beide poesjes zijn terug normaal. :) ( had misschien ook te maken met nieuwe omgeving en niet weten wie we waren en hoe we zijn). Zodra ik terug goed kan stappen ga ik eens met beide poezen naar een dierenarts om volledige onderzoek te laten doen. Shiraz is op 8 dec jarig( 2 jaar) en hier word al volop gezegd wat Shiraz gaat krijgen van kattespulletjes. :) Ze worden hier goed in de watten gelegd.
Zie zo,een beetje verslag van ons poesjes en tot volgende keer.O ja,ik heb dus 2 pakken kattenvoeding gekocht en 3 de was gratis en blijkbaar is het lekker. :)
Vele groeten van Shiraz, Shivaz, Jelle, Bieke en mezelf"
Naar boven